Tuesday, March 8, 2011

SEGMEN ' JELAJAH BLOG KATEGORI IBU


Assalamualikum semua..arini jom kita join segmen Ben...mudah je cara2 nyer

  1. Sila Letak BANNER ini
  2. Tajuk JELAJAH BLOG KATEGORI IBU dan linkkan ke entri ini ...
  3. Siapa yang layak masuk ? Blogger blogger yang sudah bergelar ibu ...

Ceritakan secara ringkas mengenai diri anda ..

ummi kepada seorang anak dara yg comey loteh..nurjannah.kini dah nak menjangkau umur 4 thn. seorang yg masih mencuba memberi yg terbaik utk keluarga suami dan anak.

Apakah kenangan manis anda sewaktu bergelar ibu
kenangan manis apabila saat melahirkan jannah.walaupun ke C-sect tapi iyer adalah berbaloi2
kerna apabila mendengar tangisan pertama jannah hilang segala sakit yg saya tanggung..


Kenangan pahit anda ?

kenangan pahit?waktu berpantang..menghadapi mcm2 dugaan..sabar jer la.


Kata kata khas buat si suami ...

abg...nurjannah adalah bukti kasih syg kita berdua..bimbinglah kami berdua kejln yg diredhai allah swt

Jika ada anak , apakah nasihat anda kepadanya dan juga buat anak anak yang berada di
luar sana ..

nurjannah..jadilah anak yg solehah,yg mendengar kata...jaga dirimu sebaik mungkin. jangan sesekali kau tersalah mengikut kata hatimu. jalan yg luas terbentang menanti mu sy..berhati2 dlm menjalani kehidupan mu syg. ummi dan ayah mendoakan yg terbaik untukmu.moga allah swt memberkati dan merahmati mu syg



Apakah harapan anda kepada anak anda ..

harapan sy agar nurjannah menjadi anak yg solehah, yg dikasihi allah swt dunia dan akhirat



Nasihat buat si gadis di luar sana ..

buat anak2 gadis diluar sana...hargai masa depan mu..jgn sesekali terpengaruh dgn janji2 palsu,jagai dan hiasi dirimu sebaik mungkin. hargaila ibu dan bapa kerna tanpa mereka siapalah kita

31 comments:

  1. jenjalan tengok mama-mama segmen en. ben. salam kenal

    http://diarialeesya.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

    ReplyDelete
  2. sy pun sama,,jenjalan gak..slm ziarah

    ReplyDelete
  3. selamat hari wanita... gud luck!! =D
    cik sue tak leh join lg sebab lum jadi ibu..tapi tetap nak bg support pada semua yg join segmen ni... =D

    ReplyDelete
  4. mamaleesya..salam kenal..tq jenguk blog kami.nanti kami membalas kunjungan

    faztee salam ziarah..tq dtg jenguk

    cik suee selamat hari wanita.tq..kerna jenguk dan sokong

    shafiq tq...

    ReplyDelete
  5. balas ziarah..selamat hari wanita..

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog ben.. salam pekenalan

    ReplyDelete
  7. ibu qaleesya..salam perkenalan.keep in touch ok

    ReplyDelete
  8. menjadi seorang ibu adalah anugerah yang tidak ternilai...Tahniah...semoga anak yang dibesarkan menjadi anak yang solehah dan semanis ibunya...

    ReplyDelete
  9. pinky momma dtg dr segmen abg ben dan folo kamu mama..

    smga kite menjadi mama terhebat utk anak2 kita..

    eppy blogging..
    kalau sudi jemputla singgah blog pinky momma..
    http://eppyphamdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. lulu tq..insyallah moga jannah menjadi anak solehah...

    ReplyDelete
  11. pinky..salam perkenalan.insyallah nanti kami jenguk.amin moga anak2 kita menajdi anakyg terbaik dunia akhirat

    ReplyDelete
  12. wahh...kaum ibu join segmen...syabas!!

    keep on blogging

    ReplyDelete
  13. salam ziarah dr blog enBen..well done..

    SELAMAT HARI WANITA ye..

    ReplyDelete
  14. "nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

    selamat berkenalan ye...:)

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen abg ben

    selamat hari wanita!
    semoga menjadi ibu yang tabah dan cekal dalam melayan karenah anak2

    ReplyDelete
  16. tahniah! selamat berkenalan dari saya

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

    ReplyDelete
  17. semoga astu hari nanti anak awak baca blog ni dan berkata..
    "Ibu saya suprb sangat.."
    saya ni terjah kamu dri link kat abg ben segmen ibu-ibu....
    hehehehhehe..
    salam kenalan..
    chow..

    ReplyDelete
  18. Salam Kenalan...
    Dah besar dah Jannah yer...Buah hati seorang ibu..

    ReplyDelete
  19. cik yuz..tq ,keep in touch ok

    norhafiza salam selamat dtg.tq.selamat hari wanita

    diana..tq sudi datang jenguk blog kami

    ReplyDelete
  20. prince salam perkenalan.tq dtg jenguk

    mas.saari..selamat hari wanita.tq dtg jenguk

    diari celebriti mama..salam selamat dtg tq

    ReplyDelete
  21. cik angkuh yg chumel..tq salam perkenalan

    maziela84..salam perkenalan tq...

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum kepada semua mommy malam ni.Semoga berada dalam peliharaan ALLAH selalu.Doaku agar penat lelah kita sebagai ibu diberkati Allah.Amin :)

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan mommy.. leh kongsi2 about mommy kan :)
    datang dr blog ben... jom follow sy jgak.. :)

    ReplyDelete
  24. dah 4 tahun... jenuhlah nak melayan soalan2 cepumasnya. pada peringkat umur ni akak selalu anggap berakal tapi tak berakal. memang tahap umur yg mencabar. sangatlah kreatifnya. dlm nak marah terkadang lucu dgn keletahnya.

    ReplyDelete
  25. singgah ziarah dari blog abg ben, sambil2 wat BW la ni... tak sempat join contest ni semalam..

    ReplyDelete
  26. salam kenal. singgah dari blog BA. sudi2lah join segmen ni. tq
    http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

    ReplyDelete
  27. salam kenal...jelajah dari segmen en ben...smoga bahagia d samping fmly tersayang...=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...