Friday, August 21, 2009

birthday celebration

salam all. smalam kat nursery jannah ada birthday celebration utk budak yg lahir bln 8. jannah kan lahir 03 ogos so join la skali celebration tu.aku bli kek dan jajan utk bebudak kelas dia.seronok la jannah smalam.kek upin dan ipin..aku pi nursery dlm kul 3 gan huda..sgt seronok layan bebudak tu..so layankan jer la pic ni ok...





video

selamat berpuasa

salam all..mulai mlm ni kite mula la terawih...dan bgn sahur..jannah dah besar ni leh la ayah pi surau or masjid.ummi wat kat rumah jer la(iyer ke ummi..leh cya ke)huhuhu.insyallah...moga diberkati dan dirahmati di bln yg mulia ni..kejap jer kan dah ramadhan.doa aku moga kali ni aku dpt jalani ibadah puasa dgn hati yg tenang dan dipermudahkan segala2 nyer.class pun tak ada cuma ahad ni last paper.kepada sahabat2ku..aku pohon maaf jika selama ni ada tersilap dan terkasar bahasa..moga kita semua dpt jalani ibadah puasa ni dgn hati yg tenang jiwa yg bersih..so guyss jgn luper mlm ni terawih dan bgn sahur...ibu2 apa laie bgn masak la..jgn aku terlajak sudah la...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...