Wednesday, February 4, 2009

aktiviti smalam


salam all..
smalam kami balik lambat,ada kelas dr ashraff sampai kul 730 so kul 5 adik dtg trus amik jannah kat nursery. pehtu drop kami kat opis amik kak ngah plak..sian jannah dia nangis tgk ummi dia tak de dlm kete..ala sian anak ummi. ummi keje syg..cari rezeki utk family kite. so dlm kul 730 kelas abih hubby dtg amik.kami naik mtr huhu agak lama tak naik motor ni..laju plak tu hubby bawa.. siap leh break2 laie..wah amik kesempatan ko yerk heheh..mood gatal la tu hubby kami...huhuhu sesampai je umah jannah baru pas mandi..buka2 pintu see anak saper la yg bogel2 tu hehehe...sib baik ada adik,akak dan mak yg dtg umah smalam so leh jaga jannah.maleh nak bawa dia pi opis nanti dia boring plak. so mlm tadi pi bawa jannah amik gambar coz nursery minta nak letak kat class chart ler bagai..huhuh kami paksa gak budak kodak tu siapkan mlm ni gak huhu kejam tul kami as pengguna yerk.jannah adalah baik masa amik gambo diam je heheh..bagus anak ummi ni.pas settle bawa mak pi mkn kat kunang2 huhuh..seronok jannah leh plak panjat sana sini yerk..suara dia jer la kat situ.mkn2 settle balik.layan intan gan mak sumer. tunggu tien amik mak kata kul 10 huhu tapi sebab kami bawa mak pi mkn so agak lewat gak tien amik dlm kul 12 lebih gak la mak balik smalam. mood adalah happy smalam coz mak dtg umah. i luv u mum...so sabtu ni balik melaka anto mak..kami pun dah lama tak balik kg kami..rindu kat udara kg,rindu nak kaco acik2 kat kg hehehe..okla ni kami tepek pic masa mkn dan vidoe jannah budak tak reti diam ni...layankan ok


ummi dan anak ummi yg tak reti duk diam..

mak dan air barli
see jannah duk fight gan kak ngah..berebutkan air mangga

air adik yg jannah geram2kan

beef dendeng matus.....

see makanan yg hampir2 dah nak abih..tu air limau asam boi kami..sedap oo


bubur special utk jannah tapi tak abih pun..ummi dia la kena abihkan.

dah abih...moh ler kiter pulang....


video

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...