Sunday, August 30, 2009

syukur

salam all..syukur alhamdulillah.demam sy dah kebah.memula tu takut gak kena H1N1 kah?tapi alhamdulillah setelah rehat yg panjang arini saya segar la dari ari2 yg seblumnya.cuma tinggal batuk yg dtg nye mcm ribut tapi perginya mcm semut..so bersabar la byk2 dlm dugaan ni.ni dugaan bln puasa sy.bila demam nak ke mana pun malas kluar bila keadaaan mendesak jer..huhu sib baik la sepanjang saya demam suami sanggup cuti 2 ari jaga saya.tq bang..sy hargai jasa abg nanti saya masak best2 ok huhuh...bayang la sy cuma dpt masak 4 ari jer pehtu sy dah flat...demam yg sgt la panas nyer.masak ke jaga anak ke apa ke sumer suami yg buat..huhuh syukur sgt dia nak tolong..dan alhamdulillah skarang sy dah ok.so doa2kan sy yerk sihat sentiasa...salam ramadhan sumer....

Tuesday, August 25, 2009

32??

salam all wahh dah menginjak umur ku laie..dah 32 thn..huhuh apa pencapaian terbaek anda..wahh terbaek gitu..ada suami dan anak yg sentiasa support aku walau susah dan senang tu la pencapaian terbaek aku huhu..selamat ulang thn yg ke 32 nooryani huhuh..bagi ucapan kat diri sendiri bley..tapi arini aku rasa cam tak sedap badan plak..huhu batuk dtg balik..pehtu perut rasa tak sedap..keracunan mknan kah aku huhuh...sabar jer la dugaan arini..apapun aku bersyukur sgt coz allah swt masih mengizinkan aku bernafas laie..dah 32 thn hirup udara ni..entah bila la dipanggil pulang yer..moga dipermudahkan segalanya amin...

Friday, August 21, 2009

birthday celebration

salam all. smalam kat nursery jannah ada birthday celebration utk budak yg lahir bln 8. jannah kan lahir 03 ogos so join la skali celebration tu.aku bli kek dan jajan utk bebudak kelas dia.seronok la jannah smalam.kek upin dan ipin..aku pi nursery dlm kul 3 gan huda..sgt seronok layan bebudak tu..so layankan jer la pic ni ok...





video

selamat berpuasa

salam all..mulai mlm ni kite mula la terawih...dan bgn sahur..jannah dah besar ni leh la ayah pi surau or masjid.ummi wat kat rumah jer la(iyer ke ummi..leh cya ke)huhuhu.insyallah...moga diberkati dan dirahmati di bln yg mulia ni..kejap jer kan dah ramadhan.doa aku moga kali ni aku dpt jalani ibadah puasa dgn hati yg tenang dan dipermudahkan segala2 nyer.class pun tak ada cuma ahad ni last paper.kepada sahabat2ku..aku pohon maaf jika selama ni ada tersilap dan terkasar bahasa..moga kita semua dpt jalani ibadah puasa ni dgn hati yg tenang jiwa yg bersih..so guyss jgn luper mlm ni terawih dan bgn sahur...ibu2 apa laie bgn masak la..jgn aku terlajak sudah la...huhu

Friday, August 14, 2009

bahagia

salam all..aku rasa bahagia sgt..rasa syukur sgt dikurniakan nikmat ni dari allah swt.jannah sejuk perut ummi dik ngandung kan adik.budak kecik memang suka ikut apa yg kita buat kan.biasa bila aku tido kan jannah aku akan lagukan selawat or mcm2 laie la biar dia lena..smalam ptg masa dia main gan bear dia..leh plak dia dodoikan bear pehtu ckp laillah haillallah... alahai cerdik budak kecik ni..skarang ni dia tgh blajar ckp..so aku ajar la dia perkataan yg mudah.moga terang ati yer dik..cerdik...ummi syg jannah

Monday, August 10, 2009

cinta hatiku

salam all..sesambil aku tunggu kelas Prof Ashraf ni..aku gigih dwload pic dari kamera aku.pehtu suka plak aku tgk gambar buah ati aku ni ha..pakai tudung.tak de paksaan pun.dia yg nak pakai pehtu siap posing utk aku.alahai anak ummi dah besar kamu yer..cerdik kamu.nenek puji kamu duk kg dgr kata.alhamdulillah sejuk perut ummi dik ngandung kan adik.moga adik jadi anak solehah,cerdik pandai dan terang ati ok..ummi syg jannah


see budak comey beraksi


alahai anak ummi


tomey ummi

multipurpose

salam all..ha tajuk tak leh nak bla..last week aku dpt tugas baru..tugas menjadi PA Department.huhuh kak amy dah nak bersalin so kami kena la ganti tempat dia.so aku gan wawa kena ganti tempat kak amy.mcm org bermadu plak..arini turn aku esok wawa plak..wah kelas ek boss aku ramai tul PA dia..heheheh.sabtu lepas kak amy selamat melahirkan baby gurl yg tomey..aku sempat jenguk kejap jer coz dia baru pas operate dan dia pun masih penat dan penin2 just say hi dan tgk baby pehtu aku gan laki aku cabut pi sg besi.so apa laie arini start la keje i as PA dan tech...huhuh layan..

Thursday, August 6, 2009

keinsafan

salam all..aku dpt link ni dari budak opis gak.dah lama dia bagi..suka sgt dgr nasyid ni..menyentuh perasaan.renung2kan la.http://www.youtube.com/watch?v=ngtKHRgKxgw

Wednesday, August 5, 2009

sejuk dan panas

salam all..tajuk tak menahan..layankan aje coz aku sendiri tak tau nak letak tajuk apa.smalam exam so arini keje byk nak kena settlekan.jumaat ni pun exam laie huhuh..camni la bila blajo dan bekerja dlm satu masa.jannah balik kg arini ikut mak aku.adik aku kata ok jer dia..tidoo jer.hehe bagus anak ummi.mendengar kata.bila dia tak de sunyi plak aku rasa..iyer la biasa aku slalu jer gaduh2 gan dia..gurau2 gan dia.dia peneman setia aku pi dan balik keje..huhuh..tak pe la kire nenek bagi ummi cuti 3 ari heheheh...benarnyer a da jer benda nak update tapi malas le plak..nenanti la bila rajin.huhu ok guys...

Monday, August 3, 2009

2 thn

salam all..arini genap la 2 thn umur jannah.ummi doakan yg terbaik utk anak ummi.jadi anak yg solehah,yg cerdik..yg tahu membezakan yg baik dan yg buruk..moga jannah dilindungi dan dirahmati allah swt.rasa mcm baru semalam ummi lahirkan jannah..naik ambulans dari pusat kesihatan ke hospital serdang.dgn hp masa tu tak de nak call family.mcm2 benda jadi but ummi bahagia coz dgn ada nyer jannah..ummi rasa idup ummi bahagia sgt.tq jannah coz bagi ummi peluang jadi ummi...ummi syg jannah.alhamdulillah ya allah diatas kurniaan mu yg tak ternilai ini....baru beberapa hari tgk dunia

ni dah mcm2 kerenah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...