Tuesday, March 8, 2011

batuk


assalamualaikum semua..smalam sy mc.huhuh maybe terlebih minum air kolam huhu.tak de la.sy batuk2 dan selsema. tak leh nak tido..sejuk pun tak tahan.berselimut jer. smalam gagahkan juga badan ni pi teman adik pi arkib negara. dia duk cari bahan utk assignment dia. settle jer semua.anto dia balik sg besi kami pun pi klinik.dr kat tonsil dah nak merah dan dia tanya sy ada asma ke..setahu sy memang tka de..dia kata ada tanda2 awl sy nak kena asma.huhuh..maybe sebab byk kahak dia kata..moga2 allah swt permudahkan segalanya..

arini sy keje mcm biasa..batuk2 jgn cite la still ada. biasalah sakit dtg cam ribut pi cam semut. ubat siap sy bawa takut nanti tak tahan sejuk kat dlm opis ni.doa kan sy cepat sembuh ye korang. maaf la jika tak sempat jenguk korang semua arini...

1 comment:

  1. datang dari blog bro ben....follow awk..meh la singgah blog ct yang picisan itu...

    jagan lupa untuk vote ct dalam pencarian 10 blog tercantik pilihan blogger...

    jom..jom...kita lebarkan sayap silaturrahim dunia maya ini...

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ct-berkempen-bukan-manifesto-ingin.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...