Thursday, February 24, 2011

teruja

salam semua...waa sy adalah teruja sgt..dah 98 follower sy..dan mcm yg sy katakan..org yg ke 100 akan dppt something dari sy..huhuh siapa kah yg bertuah itu..kita tunggu ok..dan org yg ke 100 tu nanti jgn luper tinggal jejak ok..

betul kata huda..kita usaha insyallah naik follower kita...tq pada semua yg sudi jadi follower blog sy..

4 comments:

  1. Btul tue,
    usaha itew penting,
    cepat atau lambat belakang citer,
    hihihihi:)

    ReplyDelete
  2. tq cik wanie.yg penting kita usaha

    ReplyDelete
  3. wahh ai pon teruja nak bace entry u pagi nih..:) :) gud luck follower ke 100..eh nak follow lgi skali lah..nak dpt adiah! hahaha :P

    ReplyDelete
  4. hehehe oooo kalau kau polo laie skali, i tau nak bagi u apa heheheheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...