Thursday, February 24, 2011

~jannah~


salam semua.huhuh bila nak taip ni rasa sedey plak sebab nak cite pasal mlm tadi.mlm tadi incik suami tak ot so okla..masak adalah aman la skit sebab jannah ada org jaga.bila dah siap bagi dia mkn semua. kami layan la tv tgk bola mlm tadi skali tu jannah mula la wat perangai hek sana hek sini..semua tak betul.ok saboo laie...waktu kami mkn plak dia nak kami duk sebelah dia main games..dan paling geram dia tak leh games tu lambat loading.aduh kalau la ummi ni doreamon ke ada kuasa magik udah lama dah ummi wat games tu klik jer kuar trus..sabo je la.dia tak pueh ati dia majuk.

fine..sy pujuk ckp elok2..tapi heheheh tahap kesabaran sy nak banding suami adalah beza ok..tahap saboo sy nipis tul..ha amik kau apa laie ummi marah la jannah..ngader2..terdiam dia. tgk muka ummi dia minta simpati..duk rapat skit skit..tapi ummi ego ok heheheh wat derkk jer..last2 dia baring atas peha incik suami.alahai anak sian plak.panggil dia tanya marah ummi yer..dia angguk...ummi sorry yerk...dia angguk. last2 dia tertido sendiri..huhu bila dia tido mula la nyesal rasa marah dia tadi.kami minta maaf kat incik suami coz marah jannah,incik suami kata sabar la skit budak tu kecik laie..huhu sadis je rasa..pasni kami try nak ubah jadi seorang yg sabar..doa2kan yek...huhuh parah tul ummi kau ni jannah..

4 comments:

  1. ok.. ok .. faham sebab akakpun gitu gak lepaih buat menyesal... tengok muka comel budak kenittukan..

    ReplyDelete
  2. huhu tu la..sy ni tahap kesabaran rendah sgt pehtu nyesal sendiri huhuh

    ReplyDelete
  3. slm perkenalan ye sis!sori sgt2 br sht dr demam denggi ni,ni pun br sht nak bw blog kwn2 skt2.suka template di sini very nice.tq ye sudi sggh blog kite.maaf sgt br dpt sghh sini.

    ttg anak2 kan kdg2 kite pun jadi jane (bukan tarzan tak rela bercawat auwww....).bila anak tido tu mulalah rasa alamak tadi mrh kat dia nie huhu..then rasa sayu je dan esok cpt2 minta maaf kat anak he3..

    ReplyDelete
  4. aleasara..dah sihat?tak pe,dah singgah ni pun alhamdulillah.keep in touch.
    pasal anak tu gitu la.memang kena tanam kesabaran bebyk dlm diri ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...