Monday, May 18, 2009

aku,kamu dan dia

salam all..ha arini over the rajin kan apdate skali byk,ari ahad mak aku dtg coz ada kenduri kawen.kami adalah tak ikut coz aku kena daftar blajar balik huhu dah nak start balik kelas next week.memula ingat nak pi gan hubby jer skali tu ajak la adik gan kak ngah skali.leh jenjalan.daftar start kul 1 tapi aku adalah lewat huhuh..kul 1 lebih baru sampai..skali ha amik koo..ramai seh yg daftar...no yg aku dpt 1380..masa tu no adalah 1141..ha jer punya la ramai sey..berthn rasa menunggu hehe. sib baik kawan aku ajak duk kat bilik aircond..hehehe.settle pun agak2 dlm 2 lebih.pehtu pi sogo.saje jenjalan.pi mkn2 pehtu kak ngah bli kan plak set art utk anak2 buah dia termasukla jannah kan huhuh..tq makngah.jannah biasala mesti carik belon yg ada mcm2 jenis rupa tu..ni kali bli yg bentuk ikan..ayah banjer.tq ayah.ni la aktiviti kami ujung minggu lepas..ahad ni aku dah start kelas.moga dipermudahkan ilmu masuk dlm otak ni..aminn..layan picass ok












2 comments:

  1. hey baby jannah@jane...ure cute too..jz like ur bonda n ayahanda...

    ReplyDelete
  2. tq..my prince diary.jenguk2 la slalu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...