Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


assalamualaikum semua..dlm tak de mood tu tetiba bila jenguk blog ben trus rasa nak join segmen ni.dah lama tak join so apa laie moh kita...klik sini kalau nak join..



p/s: sesama kita memberi dan menerima kritikan yg membina dgn ati yg terbuka....






15 comments:

  1. hi..

    singgah lawat..

    taknak kritik banyak sbb i luv pink..he3..

    cume mula² tu lambat sikit nak loading..:)

    tapi, nice blog..:))

    ade masa, jum singgah no. 62 eh..:D

    ReplyDelete
  2. hi...
    selamat dtg...tq yer bagi tau..lambat ek..tu la lama sgt blog ni sy pinggirkan dia majuk la tu ..hehe tq nurul..

    otw sy jenguk blog awk..

    ReplyDelete
  3. blog ok.. loading ok jer.. mungkin sebab tak letak banyak gadjet,.. anne suka pink jugak..

    kalau sudi singgah 2 komen jugak

    no185

    ReplyDelete
  4. anne..tq...

    dgn laju nyer sy jenguk..

    ReplyDelete
  5. blog ni ringan dan sususan widget pon kemas,.
    urmmm,.mcm mana nk letak iklan nuffnang kat bahagian atas komen ni,.
    puas aini carik tapi x jumpe,. laz sekali letak kat bawahh sekali,.kih3
    106

    ReplyDelete
  6. nurul...tq jenguk..

    pasal nuff tu leh jenguk sini..http://www.nuffnang.com.my/blogger/add-ads/

    dia ada ajarkan..dan leh tgk kat sini nak letak kat mana http://www.nuffnang.com.my/blogger/blogspot/

    si para2...jommmm

    ReplyDelete
  7. tumpang lalu...

    blog cantik...tapi jenis tulisan tu bagi sy agak mengambil masa yg lama utk baca..atau sy yg slow kot..huhu~

    sila2 jenguk no.116 =)

    ReplyDelete
  8. cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke, cuma buang widget yg ta penting kat sidebar..:)

    jom kritik blog alya , No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. ouh lagi satu..hehe kalo boleh buang word verification eyh sis :)

    ReplyDelete
  10. kak liza dari blog no 60.. dah ramai komen ni. nampak ok aje..

    ReplyDelete
  11. salam . blog ini colour pink plus black . cantik2 . kalau nak lagi cantik , word verify kat komen tu buang ye :) taktau nak komen apa dah . hehe . ok , that's all . thank you :)

    195

    ReplyDelete
  12. comel dah, hee. cuma xnak word verify tu je.

    #124


    BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

    ReplyDelete
  13. gambar background macam slow untuk diload. Mungkin boleh cari kenapa sebabnya. Mungkin saiz besar, atau host gambar kat tempat yang slow.

    wording comel, tp jadi susah baca. Kalau nak kekalkan, maybe boleh bold skit. Bagi dia tebal sikit ..

    ReplyDelete
  14. owh ye, pasal colour juz nice

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...