Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

BANNER BEN ASHAARI


  1. Jika anda blogger PEREMPUAN maka inilah soalannya ..
    1. LELAKI pilihan anda ?
      Lelaki pilihan?saya dah buat pilihan dah..dan dah bersama dekat 5 thn pun.siapa?dah tentu nya incik suami la
    2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
      Seksi?huhuh bagi sy seksi tu bkn hanya bergantung pada pemakaian tapi kadang kala cara pembawakan diri mereka sendiri. ada org kata wajah seseorang tu seksi ada org kata badan seksi. bagi sy lelaki seksi bila lelaki tu benar2 menjadi diri dia sendiri bkn hipokritoss...huhuhuh
    3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
      huhuh soalan...ada separuh2.ada yg sanggup bekorban seblum kawen tapi dah kawen haa bini plak korban jiwa raga..ada yg alhamdulillah sanggup korban segala seblum dan selepas kawen..ni dpt alhamdulillah.
      apa jadi selepas dah miliki cinta anda...ermm mcm incik suami sy..alhamdulillah setelah ku dimilikinya..dia try beri yg terbaik utk sy.walaupun serba kekurangan but still sy bersyukur dia tetap bersama berdiri tak kira susah dan senang.bekorban apa saja utk sy dan jannah.tq abg.
    4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
      Bermadu?huhuh sy tak sedia laie..sebab sian kat bakal madu sy nanti abih sy dera heheheh..tak de la.sy tau kemampuan sy dan suami.tapi siapa la sy kan utk menidakkan ketetapan allah swt jika satu ari nanti sy bermadu...tapi kalau nak jawapan jujur ohh tidak saya tak mo kerna sy dah lihat apa yg jadi pada mereka2 yg bermadu..
    5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
      ada gf lain?hurmm sy akan bawa wanita tu jumpa kedua2 mak mertua sy(sy ada 2 mak mertua kerna parent suami dah cerai dan kawen lain).jika mereka terima then sy akan undur diri...huhuh..sy tak suka rebut2 chenta..kalau dah incik suami beralih arah then sy dgn rela ati lepaskan dia...
    6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
      kedua2 nya mudah curang..jika berakalkan nafsu maka lu fikirla sendiri beb...
    7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
      jawapan nya sama jer..lelaki dan wanita.kerna allah swt menciptakan kita ni ada kelebihan dan ada kekurangan..so tak leh nak kata sesaper lebih beb..sama jer.
    8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
      yeah cemburu gak.wehh saper gatai ngorat laki aku tu..gatai nooo....huhuhu

      ok tu la jawapan jujur dari sy..wah jujur gitu. so apa laie korang jom join.

6 comments:

  1. Tu diaaa soklan maut dr encek ben! hehe..lum smpt nk join..baru 'buka kedai'..maklumla beza 8 jam kita..:)

    ReplyDelete
  2. jom kite bertukar pendapat =)
    dari blog abg ben
    macam2 jwpan yg ade...

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

    ReplyDelete
  3. sufeenan..heheh tu la pasal soalan maut heh..tak pe nanti join ok..

    dekcik..jomm moga bertambah ilmu2 kita..

    ReplyDelete
  4. dah banyak sy baca segmen ni..
    tp kat sini jawapan no 4 tu lain dari yg lain... :)

    Supermoon: Yang patut kita tahu

    ReplyDelete
  5. macam-macam jawapan ada...
    ser0nok baca...



    salam ziarah dari segmen s0al hati En Ben...

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen BA
    salam perkenalan

    macam2 pendapat tentang cinta
    jom baca pendapat saya!
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...