Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG


salam semua...jom kita join segmena dari Ben ni..mudah je nak join..ikut langkah2 kat bawah ni


  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..
  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
  4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. ;)
  5. Jumlah Follower sekarang ini ...
  6. Soalan dari aku :

ok kat sini sy letak gambo yg paling menawan la pada sy hehe (sila jgn muntah ijoo ok)

ni nak cite tentang latar belakang sy pula..nama nooryani hj ali,umo 34 thn ni..bekerja as technician.udah berumahtangga dan mempunyai seorang anak dara yg comey...seorang yg simple.suka ketawa dan suka buat org ketawa hehehe..

jumlah follower sy wat takat arini adalah 138 org(tq tq sgt)

  1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
  2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
  3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
jawapan...

~jika sy tka de blog sy akan chatting dan main gamess best ooo
~kepentingan blog ni sgt bagus utk perkongsian idea pendapat dan mengeratkan laie hubungan serta mendapat kawan baru...
~blog feberet

~~blog Ben
kenapa?mengapa?
sebab byk ilmu byk info dan paling penting byk segmen...seronok join

~~blog Huda
kenapa?mengapa?
sebab dia best buddy sy..seronok baca

~~blog kengkawan GHMB
kenapa?mengapa?
kerna mereka ni teman2 hot mama yg terbaek pernah sy jumpa

so korang apa laie jom la join...layan..

25 comments:

  1. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    blog apisv2

    ReplyDelete
  2. apisv2..tq jenguk blog kami..
    keep in touch ok

    ReplyDelete
  3. jenjalan tengok rakan segmen en. ben

    http://diarialeesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. smoga terus gembira berblog..hhehe

    ReplyDelete
  5. Semangat untuk terus berblogging...
    Semoga kita semua berjaya...yeah...
    *wink

    ReplyDelete
  6. comot mai dari belog abg ben..segmen DI SEBALIK TABIR BLOG...alopp..salam kenal2...^_^

    ReplyDelete
  7. geng bas skola dtg skodeng..hihihi~
    sis nmpk muda!!

    Yang Comel,
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  8. jenguk2 dari di sebalik tabir blogger dr abg ben. kwn , oke ?

    ReplyDelete
  9. makan angin sambil tengok disebalik blogger..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

    *jom follow...:)

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog abang BA...
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  11. singgah dari blog abang BA...
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  12. nice entry...:)

    kawan2....jom join contest ni...
    kowang berpeluang menang rm1oo..
    cubela...

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan...
    datang jalan2 dari belog abg ben...

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. mamaleesya...tq jenguk blog kami.keep in touch

    ReplyDelete
  15. man yusoef..tq.sama2 kita bergumbira dlm berblogging

    ReplyDelete
  16. lulu caldina..sama2 kita berjaya dan keep in touch...

    ReplyDelete
  17. dak comot..salam kena..keep in touch ok..slalu2 la jenguk kami.

    ReplyDelete
  18. khumaera..selamat dtg geng bas sekolah.nampak muda wahh koyak kain kami hehe..tq yerk.selalu2 la jenguk..salam perkenalan

    ReplyDelete
  19. nur sharfatin..selamat dtg.tq jenguk blog kami.keep in touch ok

    ReplyDelete
  20. riez tq..selamat dtg dan tq jenguk blog kami.insyallah nanti sy polo awk ok

    ReplyDelete
  21. fadzillah...

    tq jenguk blog kami..salam perkenalan..keep in touch tau

    ReplyDelete
  22. prince tq jenguk blog kami...

    ReplyDelete
  23. kei seichi..salam perkenalan.selamat dtg. tq jenguk blog kami

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...