Wednesday, March 16, 2011

contest photo anakku ceria


as salam semua.dipagi rabu yg dimulai dgn ujan yg turun membawa rahmat kepada kita semua ni,sy nak menjawab tag kak risa kita..

syarat2 nak join senang jer...ikut seperti dibawah ye

jadi follower hanin..http://farshidhanin.blogspot.com dan adiknya...

mesti warga negara dan ada alamat malaysia utk dipos adiah..

gambar anak musti dlm umur 0-5 thn dan yg penting gambo musti dlm keadaan y g ceria..nama pun contest photo anakku ceria

kalau tak de gambo anak..gamb sedara ke adik ke sepupu ke ok asalkan umur masih dlm lingkungan 0-5 thn

kalau nak masuk lebih dari seorang anak sila wat lain2 entry ok

bawah gambo sila letak nama ayah\ibu..nama anak dan umur anak

buat satu n3 contest ini dan tajuk adalah Contest Photo Anakku Ceria

jangan lupa letak banner kat sidebar then linkkan ke n3 contest ni

dan last skali sila tag 3 org kawan anda

paling penting setelah settle jgn luper tinggalkan contest link kat comment n3 ni dan tinggalkan email link..senang tuan penganjur nak keep in touch dan terjah blog kita

ok tu jer..moh kita join

ok ni gambo jannah yg paling ceria sy rasa..hehehe



nama ummi...nooryani hj ali
nama ayah..mohamad nasri mahmud
nama anak..nurjannah
umur 3 thn 7 bln

ok sy tag huda

sila yer buat yer kengkawan....gud luck

4 comments:

  1. macam best jew..nanti lah join..

    ReplyDelete
  2. dekcik moh join...jgn malu2..ajak kengkawn sumer

    ReplyDelete
  3. thanks dear sebab sudi join and promote..

    hihi!good luck,k :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...