Monday, December 13, 2010

hari yg sungguh mencabar

motip cpu pink?saje bagi huda jeles hehehe cpu lab sy warna ni..bole?hehehe


salam sume..huhu seperti yg kami war2kan..arini sem baru.aduhh penat nye.jumaat ni start kelas.ha amik rasa nye student adalah ramai dan pc adalah tak cukup..hehehe gelak gelak...pangg skali baru tau.arini gak tetiba rasa cam ehh jom kita makeover lab..wah kelas kau makeover katanya..abih dah cpu sumer sy letak kat bawah..so luar la pandangan student nanti kalau tak seblum ni letak atas meja pc tu..tapi cam penuh jer..dah 2 kali org accreditation tanya nape tak letak bawah..ha kali ni acik buat..heheh motip?kan dah maal hijrah so ni berubah menjadi lebih baik dari sem lepas la...tapi penat nye ya ampun..36 biji cpu nak kena ubah..duk angkat sumer adey arini nak buat muka garfield la..nak minta simpati pada incik suami...heheh..huhuh tetiba tadi dia bagi berita yg aduhh...sabar je dgrkan..tak pe la..ujian..ujian utk kami.apa yg penting skarang..sabar...sabar kan indah bak kata dak ayu..dan keindahan tu perlu dan wajib kita hargai...apa pun arini memang amat la penat pinggang ni..duk angkat sumer tu..acik dah tua beb tua...hehehe..tadi duk sembang2 gan bebudak ni..duk cite pasal abih sekolah..ada yg 2005 baru abih sekolah..heheh sy dah keje dah pun masa tu..ada yg sy amik spm thn 1994 dia baru darjah satu hehe kalau jumpa kan best leh i buli hehehehehehe gelak over disitu..see usia hanya pasa nombor ok..tka kire umo brapa kami leh jer berkawan dan beramas mesra heheheh ramas tu...agak lucah skit..hehehehe okla kengkawan.. layankan aje...misi lom settle laie ni..moga dipermudahkan segalanye...

see sy mcm ni la...comey kan hehehehh

p/s..kengkawan sy tadi buka wayang ramai tull org bli tiket yerkk kak huda,kak miera...kak ct heheheheheh

3 comments:

  1. GILEEEEE betul ke kakk???betul ke kaler pinkk????:(( saye mahuu saye mahuuuu jom tuka??? :D

    ReplyDelete
  2. heheh memang GILERRRR..nak mampus..mimpi apa itd bagi aku cpu pink heheheh...cat sendiri la kalau nak heheheheh

    ReplyDelete
  3. aku jugakkkkk!
    ahah
    betul,sabar itu indah.
    minggu lepas..
    4 hari aku kerjakan tank2 tu secara perlahan - lahan,.
    dah mcm pempuan bwk baldi menoreh jer kak yani weih!
    sabar itu indah,sangat indah.
    ni tgh sabar jugak ni sbb 2 tangki beso nak kena buat!!
    huuu
    dahlah ketiak cedera..
    cpu pink tu..terbaek dari ladang!
    ahahahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...