Friday, December 3, 2010

apakah....

salam all..ni kisah smalam.ptg pas keje trus la kami tung tang tung tang masak utk mkn mlm.pas maghrib bagi jannah mkn..pehtu teringat kat astro ada cite monsters.inc. so layan la cite tu gan jannah.memula tu okla tetiba dia ckp..

ummi..naper ayah tu...
huh?pelik jap...ayah mana ada.kan keje
tu ayah tu..sambil merujuk si sulley...
adey...ayah dah bertukar jadi sulley ...hehehehe guling2 ummi jap..

ayah@katun..

adey la anak..apakah incik suami sudah bertukar menjadi katun..oo katun nye idup ummi ni kejap nak oii heheh..lawak tul anak ummi..camner leh terfikir nak mengkatun kan ayah nyer pun sy tak pasti..imaginasi tinggi tul anak2 skarang kan.tapi memang lawak...leh plak kau pilih yg macho tu jadi ayah kau..haa macho?heheheheh..musti dia feeling dia budak yg comey tu..layankan aje la anak..
bo yg comey..jannah pasan jadi ni le..

pas settle tgk katun tu tetiba dalam kul 10 lebih tu minta buat kek..haa buat kek...ajer tgh2 mlm.bila kita ckp esok leh plak dia pi dapur kuarkan tepung kek..aduhh anak2...paling tak tahan siap bagi majalah barbie yg ada resepi biskut tu..ha amik kau..layan kan la juga..anak nyer pasal.tung tang tung tang laie ummi tgh2 mlm heheh sure org pelik akak ni tak tidoo ke...huhuhu.sebab ingat nak wat kek ari lain so kami buat la biskut utk dia..blasah jer la..settle dlm kul 11 lebih..tahan plak mata anak ummi ni..dia mkn 2..3 keping then dah..saje nak manja2 gan ummi ek.heheheheh.so tu la aktiviti kami smalam..arini tak tau laie..esok dan lusa cuti haa apa aktiviti korang.aktiviti kami..ermm nak kemas umah yg tak brapa nak kemas tu..sampai dah naik rimas tgk.okla korang..slamat berhujung minggu ok.hati2 dimaan jua korang berada

2 comments:

  1. comeilaa UMMI katon tocang dua nie..hihihihhiihhi

    ReplyDelete
  2. hehe tu la pasal.comey kan.geram tgk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...