Thursday, April 16, 2009

fuhhhh....legaaa

salam all..huhuh lega rasa bila accreaditation dah nak settle.yg penting lab kami dia dah tgk dan check.cuma satu jer la. time tabler acik dah buang plak iyer la sepantas kilat aku abih jer kelas time tabler pun ilang la dari pintu lab heheheh...tu la kaedahnye..tawakal la moga2 tka de prob..apa pun ilang skit beban kat bahu ni..aku dah try the best..walaupun aada kekurangan but aku berpuas ati dan bersyukur dlm aku tak sihat ni aku dpt settlekan keje aku..okla nak pi mkn dulu kelaparan plak aku...

3 comments:

  1. sangat lega ok
    ayu punyer lab dia tak tneyr apepun
    dia byk tnyer letcurer

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..moga2 sukseesss.

    ReplyDelete
  3. hi ur blog has been nominated for the supermummy amazing blogger award! do visit my blog for more details..thanks!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...